ESTEM PREPARATS PEL COVID AMB TOTES LES MESURES DE SEGURETAT.
ATENEM URGÈNCIES I ACCIDENTS LABORALS. Més informació aquí

CENTRE OFTALMÒLOGIC DR. ÀLVAR VILAPLANA, L’EXPERIÈNCIA DE MÉS DE 30 ANYS DEDICATS A L’OFTALMOLOGIA

És l’any 1956 quan el Dr. Álvaro Vilaplana i Rius, amb vocació de servei i visió de futur, funda el Centre que es dedicarà des dels seu orígens a estudiar i tractar les malalties oculars.

El seu fill, Àlvar Vilaplana i Blanch serà qui agafi el relleu, treballant conjuntament i aportant innovació i coneixement al projecte iniciat pel seu pare . . .

01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana 01 vies lacrimals serveis home vilaplana

URGÈNCIES I ACCIDENTS LABORALS

El Centre Oftalmològic Dr. Àlvar Vilaplana és centre de referència en malalties i accidents laborals des de fa més de 30 anys

logo home

  Dr. Àlvar Vilaplana i Blanch
   C/ Sant Cugat, 114 1r 08201 Sabadell (Barcelona)
   93 725 85 80
  alvar.centre@vilaplanaoftalmo.com

Quadre mèdic

Dr. Àlvar Vilaplana

dr alvar vilaplana home vilaplanaHa estat metge oftalmòleg de l’Hospital Sant Pau, la Clínica Nra. Sra. de la Salut, adjunt d’oftalmologia a l’Hospital de Sant Rafel, metge oftalmòleg de Montepio Tèxtil a Sabadell, i Cap de Servei d’oftalmologia de Mutua Sabadellenca. Responsable del departament de Dacriologia (vies lacrimals) i Oculoplàstia  del servei d’oftalmologia de l’hospital de Sant Rafel (Barcelona).

Dra. Mª Carmen Moreno Reyes

dra carmen home vilaplanaFormada a l'Hospital de Sant Pau i la Santa Creu, ha prestat servei a l'Hospital Regional d'Especialitats Pemex Minatlan (Veracruz), a ICR (Institut Català de la Retina) , al CAP de Sant Félix (Sabadell), Hospital de Martorell, Mutua Penedés de Vilafranca, i Mútua Universal i Doctora especialista del Consorci Sanitari del Maresme.

Dr. Àlvar Vilaplana

Dr. Àlvar Vilaplana Blanch

 Especialista en oftalmologia

alvar CV

Ha estat metge oftalmòleg de l’Hospital Sant Pau, la Clínica Nra. Sra. de la Salut, adjunt d’oftalmologia a l’Hospital de Sant Rafel, i Cap de Servei d’oftalmologia de Mutua Sabadellenca.

Responsable del departament de Dacriologia (vies lacrimals) i Oculoplàstia del servei d’oftalmologia de l’hospital de Sant Rafel (Barcelona).

Societats Mèdiques

  • Membre de la Societat Española d’Oftalmologia.
  • Membre de la Societat Catalana d’Oftalmologia.
  • Membre de la Societat Española d’Estrabologia.
  • Membre de la Societat Española de retina i vitri.
  • Membre de la Societat Española d’oculoplastia.
  • Membre de la Societat Francesa d’Oftalmologia.
  • Membre de la Societat Italiana d’Oftalmologia.
  • Membre de la Societat Internacional de Dacriologia.

Publicacions de diferents articles a les societats mèdiques adscrites.

President i moderador de diferents taules rodones sobre Dacriologia.

Especialista en Dacriologia (vies lacrimals) de l’adult i el nen.

 

DEMANA CITA I VINE A VEURE’NS